Juhlapaikat

News Catering on täyden palvelun catering yritys. Järjestämme monenlaisia tilaisuuksia joko asiakkaan omissa tiloissa tai toiveisiin sopivissa tiloissa, aina suurista yritystapahtumista tunnelmallisiin perhejuhliin. Tutustu juhlapaikkoihimme ja ota yhteyttä.

OTA YHTEYTTÄ / TARJOUSPYYNTÖ

Pääkaupunkiseudun parhaita tiloja!

Event m2 on pääkaupunkiseudun parhaita tiloja helposti ja kustannustehokkaasti tarjoava tapahtumatalo. Yrityksen taustalta löytyy tapahtumatuottajia, ravintola-alan rautaisia ammattilaisia, markkinoinnin monitoimimiehiä kuin entisiä yksityis- ja kasvuyrittäjiä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja Event M2:sen juhlatiloista tästä >


Täysin uudistettu Wohls Stall!

Uudessa juhla- ja tapahtumatilassa järjestät jopa 150 hengen juhlat tai yritystapahtumat.

Täydellisen peruskorjauksen jälkeen avattiin marraskuussa 2020 uusi juhla- ja tapahtumatila, Wohls Stall Tallin monikäyttöinen sali soveltuu niin seminaareihin, yritystapahtumiin kuin perhejuhliin tai konsertteihin.

Kalustuksesta riippuen saliin mahtuu jopa 150 henkilöä ja täysin varusteltu keittiö mahdollistaa sujuvan tarjoilun isommillekin ryhmille.Tarvittaessa myös eteisaulaa voidaan käyttää lisätilana. ”Maitokammari”-kokoushuone 8 henkilölle sopii hyvin sopii esim. johtoryhmäkokouksiin.

Kiinnostuitko? Lisätietoja Wohls Gårdin juhlatiloista tästä>


Monipuolinen juhlatila luonnon helmassa

Yhteistyössä Nygårdsin tilan kanssa tarjoamme tunnelmallisia ja laadukkaita tilaisuuksia miellyttävässä maalaismiljöössä. Jo alun perin 1700-luvulla rakennettu päärakennus henkii maalaisromanttista tunnelmaa ja on erittäin suosittu juhlatila, kun taas pihapiirissä 1920-luvulla rakennettu tyylikäs graniittinen Kivitasku tarjoaa tunnelmalliset puitteet esimerkiksi kokouksen pitopaikaksi. Tilan tanssivintissä voi järjestää kesätanssit tai vaikkapa taidenäyttelyn. Nygårdsin tila on monipuolisuutensa takia erittäin suosittu sekä yksityis- että yrityskäytössä. Nygårdsin tila palvelee muutaman hengen tilaisuuksista jopa 100 hengen tilaisuuksiin.

Maalaisidyllinen, mutta moderneja tarpeita palveleva tila sijaitsee 30 minuutin matkan päässä keskustasta ja vain 10 minuutin ajomatkan päässä Helsinki-Vantaa lentokentältä. Yhdistettynä herkullisiin makuelämyksiin ja palvelualttiiseen henkilökuntaamme tilaisuutenne onnistuminen on taattu! Kysy rohkeasti lisää tiloista, tarjoiluista sekä hinnoittelusta ja luodaan yhdessä tarpeidenne mukainen unohtumaton tilaisuus.

Lisätietoa Nygårdsin tilasta http://www.nygards.fi/


Helsingin ydinkeskustassa

Business Meeting Parkin toimipisteet sijaitsevat aina keskeisimmillä paikoilla ydinkeskustoissa – joissa on helpointa, nopeinta ja vaivattominta liikkua. Helsingissä toimipisteemme sijaitsevat aivan ydinkeskustassa ja sen liikenteen solmukohdassa – Kauppakeskus FORUMIN yhteydessä ja Kauppakeskus Kampin vieressä, Sokos Hotelli Presidentin talossa. Junat, Metrot, Bussit, Ratikat, Fillari- ja parkkihallit sijaitsevat alle 200 m päässä – ja niihin kaikkiin pääsee myös suoraan kuivin jaloin! Ruoholahdesta pääsee autolla suoraan keskustan suurimpaan P-CityForumin parkkihalliin.

Lisätietoa Meeting parkista https://www.meetingpark.fi/

News Catering - Meeting Park

Saisiko olla juhlaohjelmaa Teatterimuseossa?

Museon tilat soveltuvat erinomaisesti myös uudenlaisten juhlien näyttämöksi. Kaapelitehtaan rosoisessa ympäristössä on jännittävä, teatterintuoksuinen maailma.

Erilaisia juhlia ja illanviettoja voidaan järjestää 10−80-paikkaisessa Arkadia-teatterissa, 180 neliön vaihtuvien näyttelyiden salissa tai koko museossa. Arkadia-teatteri laajenee seinää siirtämällä esimerkiksi miellyttäväksi ravintolaksi jopa 80 hengen juhliin, tai vaikka tanssiaissaliksi. Arkadiassa on muunmuassa äänilaitteisto ja suuri valkokangas projisoinneille. Rentoa tunnelmaa, hyvää ruokaa, teatteria, näyttelemistä, bändejä, opastuksia − kuten haluatte.

Teatterimuseo tarjoaa juhliinne valmiita ohjelmakokonaisuuksia Järjestä kohtaus ja Svengaava 20-luku. Ohjelmakokonaisuuksiin on suunniteltu myös teemaan sopivat menut. Valmiita teemaohjelmia ja -juhlia räätälöidään tarvittaessa toiveidenne mukaan.

Lisätietoa Teatterimuseosta: http://www.teatterimuseo.fi/

News Catering Juhlapalvelut Teatterimuseo

Järjestä kokous tai juhlat Vallisaaressa

Vallisaari ja Kuninkaansaari ovat luonnonmukaisessa tilassa vuosikausia versoneet villit  saaret 20 minuutin laivamatkan päässä Helsingin Kauppatorilta, Suomenlinnan naapurissa. Niiden kesyttämätön luonto tarjoaa vierailijoilleen rosoisen kauniin ja elähdyttävän luontoelämyksen – aivan pääkaupunkimme edustalla.  Saarilla pääset tutustumaan satojen vuosien sotahistoriaan.  Vallisaari on pääkaupunkiseudun saariston monimuotoisin luontokohde. Ennätyksellinen lajimäärä kertoo ihmisen ja luonnon rinnakkaiselosta. Viime vuosikymmenet Valli- ja Kuninkaansaaret ovat kehittyneet villin luonnontilaisina. Lähde salaperäisille saarille, joilla aika tuntuu pysähtyneen!

Otathan yhteyttä, niin kerromme lisää Vallisaaren kokous ja juhlatiloista.


Juhlatila M6 – Helsingin kattojen yllä

Juhlatila M6 sijaitsee huikealla paikalla aivan Helsingin ydinkeskustassa Stockmannia ja Svenska Teaternia vastapäätä. Koko juhlasalin pituudelta suurista ikkunoista avautuu huikaiseva maisema Esplanadin puiston ja Tuomiokirkon suuntaan. Hurmaava juhlatila yksityisyyttä arvostaville – aivan Helsingin ytimessä.

Lisätietoja Hurma Tuotannolta: https://www.hurmatuotanto.fi


Agroksenmäen holvikellari

Helsingin Hermannissa sijaitseva Agronksenmäen holvikellari on 150 vuotta vanha oluttehtaan varasto ja tunnyrintekijän verstas joka on otettu tapahtumakäyttöön vuonna2005. Tila on lajissaan ainutlaatuinen, sillä viisi metriä korkea luonnongraniitista holvattu 300 neliömetrin juhlasali on puoliksi maan alla. Holvikellari luo tunnelmalliset puitteet erilaisille yritys-, teema-, hää- ja perhejuhlille, mutta soveltuu erinomaisesti myös näyttely-, kokous- ja minimessukäyttöön.


Pyydä tarjous palveluistamme

OTA YHTEYTTÄ