Catering – service

News Catering är ett cateringföretag med “full service”. Vi ordnar alla slags tillställningar endera i kundens egna lokaliteter eller i andra lämpliga utrymmen, allt från stora företagstillställningar till stämningsfulla familjefestligheter. Kontakta oss för mer information.

KONTAKTA OSS / OFFERTFÖRFRÅGAN

Festservice för företag

Skall ert företag ordna en kick-off, en personal- eller lillajulsfest – behöver ni lokal, tema för festen, servering – Vi hjälper!

Med vår gedigna yrkeskunskap har vi ordnat otaliga företagstillställningar ända sedan slutet av 1990-talet. Allt från en 10 personers lunchservering till en många hundra personers företagstillställning – vi hjälper med att hitta festvåningen, vi levererar maten och dryckerna och vår personal sköter alla de praktiska arrangemangen för att tillställningen skall bli lyckad.

Vi kan ordna tillställningen i era egna lokaliteter eller fixa andra utrymmen. Vi kan förmedla flere festvåningar i centrum av och utanför Helsingfors. Genom oss kan ni även beställa olika program och evenemangstjänster samt speciella dekorationer.


Catering för privatpersoner

Ser Ditt hem ut så här efter en fest? Beställ oss och även Du får tid att sällskapa med dina gäster. Skall ni ha födelsedag, dop eller dimissionsfest? Vi kommer till festplatsen eller till ert hem och skapar en stämningsfull familjefest eller -middag. Beställ vår service, våra kärl samt vår skickliga personal och Ditt kök ser lika ut som före tillställningen.


Kokouspalvelut

 Visste ni att vi kan leverera både morgonmål och lunch till era egna mötesutrymmen. Vi kan även skräddarsy businesspaket just anpassade för ert behov och även hjälpa till med att hitta de rätta utrymmena.


NEWS Bröllopsservice

Blir det bröllop – behöver Du hjälp? Vi föreslår en lämplig festvåning eller kommer till er egen festplats, ert hem, till havsstranden eller till skogens djup. Vi planerar tillsammans era drömmars festmeny och hjälper till med alla praktiska arrangemang. Vår yrkeskunniga personal gör en vacker dukning och får gästerna att trivas på er oförglömliga dag då ni enbart skall njuta av den stora dagen.


Kräftsäsongens fest

Skall du ordna kräftskiva för dina vänner eller samarbetspartners? Från oss får du kräftor, kräftrekvisita, kräftmenyer och för temat passliga utrymmen.

Be om offert här eller ring genast nummer 09 – 685 3003 så berättar vi mera om vårt utbud.


Till sjöss

Följ med oss ut på havet! Kom och njut av frisk havs-luft, den vackra finska skärgården och framför allt den goda maten. Via oss kan ni beställa dags eller kvällskryssning med våra erfarna sammarbets partners kryssningsfartyg.

För mer information, kontakta oss så planerar vi en oförglömlig tur ute på böljan blå.


Nu grillar vi!

Sommarens vackra dagar närmar sig. Nu är de dags att njuta av de soliga vädret utomhus med god mat och frisk luft. Förutom våra trevliga menyer så hjälper vår kunniga personal till med övriga arrangemang och sökande av möjliga lokaliteter.

Bekanta dig med våra BBQ meny förslag och fråga om offert så vi kan planera en lyckad tillställning åt er.


Kontakta oss för mer information

KONTAKTA OSS