Catering – palvelumme

News Catering on täyden palvelun catering yritys. Järjestämme monenlaisia tilaisuuksia joko asiakkaan omissa tiloissa tai toiveisiin sopivissa tiloissa, aina suurista yritystapahtumista tunnelmallisiin perhejuhliin. Tutustu catering palveluihimme ja ota yhteyttä.

OTA YHTEYTTÄ / TARJOUSPYYNTÖ

Juhlapalvelut yrityksille

Onko yrityksellänne tulossa kick-off, henkilökuntajuhla tai pikkujoulut – puuttuuko vielä juhlatila, teema ja tarjoilut – Me autamme!

Olemme järjestäneet vankalla ammattitaidolla erilaisia yritystilaisuuksia jo 1990-luvun lopulta lähtien. Oli kyseessä sitten 10 hengen lounaskattaus tai monen sadan hengen yritystilaisuus,  autamme juhlatilan löytämisessä, toimitamme tarjoilut ja juomat ja henkilökuntamme huolehtii kaikista käytännön järjestelyistä ja varmistaa tilaisuutenne onnistumisen. Autamme tilaisuutenne järjestelyissä teidän omissa tiloissanne tai voitte tiedustella muita tiloja kauttamme. Meiltä löytyy kontaktit useisiin tiloihin Helsingin keskustassa ja sen ulkopuolella. Ohjelma- ja tapahtumapalvelut sekä somistus ovat kaikki myös tilattavissa meidän ja ammattitaitoisten yhteistyökumppaniemme avulla.


Pitopalvelut yksityisille

Näyttääkö keittiösi tältä juhlien jälkeen? Tilaa meidät ja sinullekin jää aikaa seurustella vieraidesi kanssa. Onko perheenjäsenellänne tai ystävällänne tulossa syntymäpäiväjuhlat, ristiäiset tai valmistujaiset? Tulemme juhlapaikallenne tai kotiinne ja luomme tunnelmalliset perhejuhlat ja illalliset. Tilaa tarjoilumme, astiamme ja osaava henkilökuntamme ja keittiösi näyttää samanlaiselta kuin ennen juhlia.


UUTTA: Ruoan kuljetuspalvelu

News Catering toimittaa nyt myös ruoka-annoksia suoraan kotiovellesi tai toimistolle. Tilaukset ennakkoon joko Whatsappilla, tekstiviestillä tai soittamalla 0400 512 722 (Marko Suikki). Ilmoita tilauksessa ruokavalintasi, henkilömäärä sekä osoite. Minimitilaus 4 hlö/ talous.

Viikon maukas kotiruokalista  löytyy News Catering Facebook sivuilta
(https://www.facebook.com/NewsCatering/)

Toimitukset tiistaisin ja torstaisin klo 15:00 jälkeen. Tilaukset edellisenä päivänä klo 14:00 mennessä. Hinta/hlö: 11€ 

Maksu kätevästi ennakkoon pankkitilille (FI0957803860909687) tai maksukortilla toimituksen yhteydessäToimitamme seuraaville alueille pääkaupunkiseudulla: Helsingin kantakaupunki (00140, 00150, 00160 ja 00170), Herttoniemi, Kulosaari, Espoo ja Kauniainen. Muut alueet sopimuksen mukaan. 

 


Kokouspalvelut

Pidetäänkö yrityksessänne kokouksia, palavereja tai konferensseja?  Anna meidän auttaa käytännön järjestelyissä ja suunnitella yrityksenne tarpeita vastaavat monipuoliset ja herkulliset kokoustarjoilut. Voimme yhdessä kustomoida juuri yrityksellenne sopivat kokouspaketit laajoine tarjoilulistoineen. Kokoustarjoilujen, brunssien, lounaiden ja cocktailillallisten lisäksi tarjoamme kokonaisvaltaisia kokouspaketteja kokoustarjoilijoineen. Ota meihin yhteyttä ja mietitään yhdessä kuinka voisimme helpottaa yritystänne toimivalla kokouspalvelulla herkullisen laajoine menuineen!


Hääpalvelu

Häät tulossa – kaipaatko apua? Etsimme teille sopivan juhlatilan tai tulemme jo varaamaanne juhlatilaan, kotiinne tai vaikka meren rannalle tai metsän siimekseen.  Suunnittelemme yhdessä unelmienne häämenun ja autamme kaikissa käytännön järjestelyissä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii kauniista kattauksesta ja juhlavieraiden viihtymisestä ikimuistoisena päivänänne jolloin teidän tehtäväksenne  jää vain päivästä nauttiminen.


Rapukauden juhlaa

Oletko järjestämässä rapujuhlia ystävillesi tai yhteistyökumppaneillesi ? Mieltä saat ravut, rapurekvisiitan, rapumenut ja teemaan sopivat tilat.

Pyydä tarjous rapujuhlista tästä tai soita heti numeroon 09 – 685 3003 niin kerromme lisää tarjonnastamme.


Merelle

Lähde kanssamme merelle! Tule kanssamme nauttimaan raikkaasta meri-ilmasta, upeasta Suomen saaristosta ja tietenkin suussasulavasta ruasta! Kauttamme voit tilata päivä- ja iltaristeilyjä kokeneiden risteily-yhteistyökumppaniemme laivoihin.

Kysy lisää niin järjestetään teille yhdessä ikimuistoinen tapahtuma meren äärellä!


Kesäjuhlat

Kevään aurinko jo lämmittää ja nyt on aika varata yrityksenne kesäjuhlien viettopaikka! Ota yhteyttä myyntitiimiimme, niin autamme teitä etsimään kesäbileisiinne sopivat tilat. Ruokailun voimme järjestää vaikka grillailun merkeissä.

Tutustu alle oleviin herkullisiin BBQ menuihimme ja pyydä tarjousta niin aloitetaan yhdessä mieleenpainuvien kesäjuhlienne suunnittelu!


Pyydä tarjous palveluistamme

OTA YHTEYTTÄ