Viinisuositukset – Kuohuviinit

Autamme teitä valitsemaan sopivan viinin. Ohesta voitte lukea kuohuviinisuosituksemme, ja valitessanne jonkin menuistamme suosittelemme viinit sen yhteyteen.


News Catering Viinit - Castellblanc Cava SecoCastellblanc Cava Seco

Castellblanc Cava Seco on perinteisellä pullokäymismenetelmällä valmistettu cava. Sitä on kypsytetty 12 – 18 kuukautta ja se tulisi nauttia kahden vuoden kuluessa pullotuksesta.

Väri: Vaalea vihertävän keltainen.

Tuoksu: Raikas ja hedelmäinen.

Maku: Kuiva, keskihapokas, hedelmäinen, kevyen aprikoosinen, hennon yrttinen. Raikas ja tasapainoinen.

Käyttösuositus: Loistava onnittelukuohuviini, joka sopii lähes jokaiseen makuun. Suositellaan myös vähärasvaisen kalan, äyriäisten ja vaalean lihan kanssa tarjottavaksi.

Alkoholipitoisuus: 11.5 %, Happopitoisuus: 5.6 g/l, Sokeria: 20 g/l
Maa: Espanja, Rypäleet: Macabeo, Parellada, Xarello

Alkon nro 008971

André Delorme Crémant de Bourgogne Organic Brut

André Delorme on yksi harvoista viinitaloista Bourgognessa, joka tuottaa sekä omaa viiniä että omaa Cremantia.

Luomutarhat sijaitsevat Côte Chalonnaisen ala-alueella Bourgognessa. Maaperä pääasiassa savea ja kalkkikiveä.. Täällä viljellään rypäleitä jotka soveltuvat parhaiten Cremantin valmistamiseen. Viinin rypäleet ovat luonnonmukaisesti viljelty ja sokeri sekä hiiva ovat luomua.

Maku: Erittäin kuiva, hapokas, sitruksinen, viheromenainen, mineraalinen, tasapainoinen, raikas.

Käyttösuositus: Seurustelu, osterit, simpukat, vähärasvaiset kalat, tapas ja antipasti.

Alkoholipitoisuus: 12 %, Happopitoisuus: 5.6 g/l, Sokeria: 11 g/l
Maa: Ranska Rypäleet: Pinot Noir, Chardonnay, Aligoté

Alkon nro 515607